Open menu
Aktuális

Aktuális

balint_igazolvanykep.png

Tisztelt Partnerünk!

Szeretnénk megosztani Önökkel egy, a Limagrain Hungária Kft. ügyvezetését és kereskedelmi vezetését illető változásokkal kapcsolatos bejelentést.

 

  

2022. Január 1.-től új cégnévvel: Limagrain Hungária Kft. néven -, de változatlan formában folytatjuk tevékenységünket. Megváltozott adatainkat alábbiakban találják meg:

Limagrain Hungária Kft.
2040 Budaörs, Gyár u 2.
Cégjegyzékszám: 13 09 214693
Adószám: 27402340-2-13
Számlavezető bank: Raiffeisen Bank Zrt.
Bankszámlaszám: 12001008 - 01784702 - 00100004

lg-kuk-pr-cikk-tn.jpg

LG kukorica hibridek terméseredményei, 2021

  

napraforgo-almenu.jpg

LG napraforgó hibridek terméseredményei, 2021

  

koszonto_2022.jpg

GONDOLJON ERRE IS, MIELŐTT A ZSÁKOT KIBONTJA!

  

LG_friss_fuvallat.png

Limagrain nemesítés eredményességét az biztosítja, hogy a sikeres hibridgenerációk és a széles körű kutatási eredmények felhasználásával hozunk létre új hibrideket.

  

n1_kupa.png

Büszkén és örömmel tájékoztatjuk, hogy a limagrain 5 év alatt megduplázta repce piacrészét, megszerezve az első helyet az európai őszi káposztarepce piacon!

  

partnertajekoztato

Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink!

Kiemelkedően fontos számunkra a partnereink, munkatársaink, rokonaink és beszállítóink egészségének megőrzése. Ezért a következő intézkedéseket hoztuk, annak érdekében, hogy az Önök és munkavállalóink biztonsága, szolgáltatásaink folytonossága a kialakult helyzet ellenére is biztosított legyen, partnereink kiszolgálását a tőlünk elvárható színvonalon tudjuk végezni.

1. Fokozott higiéniai előírások:

Folyamatos kézmosást és fertőtlenítést írtunk elő kollégáink részére. Felhívtuk a figyelmet a megváltozott köszönési formák használatára (nincs kézfogás és részleges testi kontakt).

2. Szigorított belföldi és külföldi utazások, találkozók:

Megtiltottunk minden belföldi és külföldi utazást. Magánutazások kerülésére hívtuk fel a figyelmet! Egyetlen munkavállalónk sem vehet részt nagyobb rendezvényeket. Az üzlet folytonosságát fenntartó személyes megbeszélések, egyeztetések és találkozók minimalizálását írtuk elő.

3. Adminisztrációs feladatok ellátása – Home Office:

Minden olyan munkakörben dolgozó munkavállaló számára ahol megoldható az otthonról történő munkavégzést rendeltük el, az ehhez szükséges technikai feltételek biztosítottak minden munkavállaló számára. Konferenciabeszélgetésekkel – videotelefonokkal csökkentjük a fertőzés kialakulásának veszélyét, így kerüljük a személyes érintkezést, főként az egy légtérben történő tárgyalási formákat!

4. Irodai nyitva tartás rendje:

Budaörsi irodánk határozatlan ideig zárva tart, de biztosított a cég pénzügyi és adminisztratív folyamatainak zavartalan működése. Kérünk mindenkit, hogy a postai kézbesítés helyett elektronikus úton küldjön irodánkba számlát, dokumentumot.

5. Vetőmagszállítási szabályozások:

Partnerhez érkezéskor kompetens munkatárs telefonon történő tájékoztatását követően van lehetőség rövid, megfelelő távolság tartása melletti egyeztetésre, a szállítmány átadására.
Nagyon fontos, hogy mindenkitől a legnagyobb gondosságot várjuk el ennek a rendkívüli helyzetnek a kezelése céljából. Minden partnerünktől megértést és együttműködést kérünk, előre megköszönve a végtelen türelmet és empátiát.

Kitartást és jó egészséget kívánunk a Limagrain Magyarországi Fióktelep minden munkatársa nevében!

Budapest, 2020. március 17.

Gyarmati Bálint – country manager

aktualis-altalanos.jpg

NÉBIH: Repce kisparcellás fajtaösszehasonlító kísérleti eredmények, 2019.  

  

aktualis-altalanos.jpg

Limagrain Hungary Kft., mezőhegyesi vetőmagüzemről

Limagrain Europe, Clermont- Ferrand, 2019. július 1.

aktualis-HO-hibridek.jpg

Nagy az érdeklődés idén a magas olajsavtartalmú napraforgó hibridek iránt. Olyannyira, hogy a legújabb LG 50.797 HO CLP hibridünk vetőmagja már el is fogyott. Az LG 54.92 HO CL még elérhető, mellette alternatívaként ajánljuk az alábbi két hibridünket:

aktualis-altalanos.jpg

Limagrain CE SE Magyarországi fióktelepe Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzata

okiratok.jpg

A Limagrain is szerepelt azon nemesítő cégek között, akik a 8 szántóföldi növény 55 új fajtájának / hibridének elismerő okiratát vehette át január 26-án az Agromash Expon a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonság Hivataltól (NÉBIH). Cégünk 3 növényfaj közül az alábbi fajtát és hibrideket ismertette el, amelyekkel már találkozhatott illetve a közlejövőben találkozhat a termékkínálatunkban.

youtube.png

Főbb termékeinkről készült bemutató filmeken keresztül is tájékozódhat azok kiváló tulajdonságairól, tartson velünk egy szántóföldi sétára.