Open menu
Rólunk

Rólunk

Magyarországi tevékenységünk

rolunk 3

A Limagrain név ismerősen cseng a magyar piacon, hisz több mint 20 éve jelen vagyunk az Önök szolgálatában. A Limagrain számára Magyarország régóta kiemelt fontosságú terület a vetőmag nemesítés és  vetőmagok előállítás terén is, hiszen a hazai körülmények között nemesített és előállított vetőmag valóban a legmegfelelőbben tesztelt és kikísérletezett vetőmagot tudja nyújtani a gazdák számára.

LG márkajelzés alatt futó vetőmagjaink, az európai mezőgazdaság sokszínűségét és változatosságát testesíti meg. Az LG termékkatalógus olyan megoldásokat kínál, melyek megfelelnek az étkezési és takarmányozási szükségleteknek, valamint az ipari felhasználás igényeinek.
Habár a múltban a márka fejlődését elsősorban a kukorica biztosította, ma az LG termékskálájában hat másik növényfaj is szerepel: búza, árpa, napraforgó, őszi káposztarepce, borsó és takarmánynövények.
Kínálatunkban elérhetőek korai és középérésű szemes és speciálisan magas rostemészthetőségű LGAN silókukorica hibridek, nagy olajtartalmú linolsavas – herbicid rezisztens Clearfield®, szádor rezisztens napraforgók, magas terméshozamú, kipergés ellenálló őszi káposztarepce fajták és hibridek, valamint kalászosok is.

 

LG márkánk története (angol, pdf verzió)

  

 

 

A LIMAGRAIN KIZÁRÓLAG VETŐMAGOKKAL FOGLALKOZÓ VÁLLALAT

AKI FONTOS SZEREPLŐJE A HAZAI MEZŐGAZDASÁGNAK

Egy nemzetközi mezőgazdasági szövetkezet vagyunk, a világ negyedik legnagyobb vetőmagokkal foglalkozó vállalatcsoportja.

Főbb tevékenységeink: kutatás – fejlesztés, előállítás, termékek forgalmazása, továbbá talajok és időjárási feltételek széles skálájához igazított szolgáltatásokat nyújtjuk gazdálkodóinknak. LG márkajelzés alatt futó vetőmagjaink, az európai mezőgazdaság sokszínűségét és változatosságát testesíti meg. A termékkatalógusunk olyan megoldásokat kínál, melyek megfelelnek az étkezési és takarmányozási szükségleteknek, valamint az ipari felhasználás igényeinek.

Kiemelten fontosnak tartjuk a közvetlen és jó kapcsolat fenntartását a gazdálkodókkal és forgalmazókkal, mert a kölcsönös növekedésünk zálogát a termelő és a kereskedelmi képviselő közti személyes kötődés jelenti.

rolunk-uj-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TÖBB KULTÚRÁBÓL ÁLLÓ TERMÉKPALETTA

A Limagrain stabil helyet foglal el a szántóföldi növények piacán.

Jelen vagyunk a termelési lánc minden pontján – az új fajták létrehozásától kezdve a kereskedelmi értékesítésig, legyen szó kukoricáról, gabonafélékről, napraforgóról, őszi káposztarepcéről vagy épp fehérjenövényekről.

rolunk uj 2rolunk uj 3

 

 

 

 

 

 

 

A Limagrain Europe aktívan foglalkozik a takarmánynövények és a parkosításhoz használt füvek piaci megismertetésével és értékesítésével is.

Forrás: Internal Estimates – Limagrain Europe 2017/18
(Vállalaton belüli becslések – Limagrain Europe 2017/18)

 

KIVÁLÓ MŰKÖDÉS MINDEN ÜZLETI TERÜLETÜNKÖN

A Limagrain Europe integrált szervezet, minden működési területen szakértői csapatot foglalkoztat, a növénynemesítéstől kezdve a kereskedelmi értékesítésig.

rolunk uj 4

 

KUTATÁS: KIEMELKEDŐ INNOVÁCIÓS KÉPESSÉGEK

Nemzetközi kutatómunkánk eredményének és különleges infrastrukturális hálózatunknak köszönhetően kiemelkedő teljesítőképességű fajták, hibridek tesztelését végezzük világszerte a Limagrain vállalatcsoportnak köszönhetően.

rolunk uj 5

TECHNOLÓGIAI PLATFORMOK FEJLESZTÉSE

  • Új gének és új technológiák azonosítása
  • Nemesítés a genomika segítségével
  • Fenotípus-vizsgálat és környezeti jellemzők felmérése
  • Hatékonyságnövelés

 

 

 

 

 

 

 

 

A VETŐMAGOKRA KONCENTRÁLÓ INNOVÁCIÓ

Az innovációk ötvözik a legjobb genetikát, a magas hozzáadott értéket hordozó vetőmagokat, a vetőmag kezelés sokszínű megoldásait és a gazdálkodási eszközök precizitását.

rolunk uj 6

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.