Open menu
Rólunk

Rólunk

A LIMAGRAIN KIZÁRÓLAG VETŐMAGOKKAL FOGLALKOZÓ VÁLLALAT

AKI FONTOS SZEREPLŐJE A HAZAI MEZŐGAZDASÁGNAK

Egy nemzetközi mezőgazdasági szövetkezet vagyunk, a világ negyedik legnagyobb vetőmagokkal foglalkozó vállalatcsoportja.

Főbb tevékenységeink: kutatás – fejlesztés, előállítás, termékek forgalmazása, továbbá talajok és időjárási feltételek széles skálájához igazított szolgáltatásokat nyújtjuk gazdálkodóinknak. LG márkajelzés alatt futó vetőmagjaink, az európai mezőgazdaság sokszínűségét és változatosságát testesíti meg. A termékkatalógusunk olyan megoldásokat kínál, melyek megfelelnek az étkezési és takarmányozási szükségleteknek, valamint az ipari felhasználás igényeinek.

Kiemelten fontosnak tartjuk a közvetlen és jó kapcsolat fenntartását a gazdálkodókkal és forgalmazókkal, mert a kölcsönös növekedésünk zálogát a termelő és a kereskedelmi képviselő közti személyes kötődés jelenti.

rolunk-uj-1.jpg

 

Limagrain Europe

 

TÖBB KULTÚRÁBÓL ÁLLÓ TERMÉKPALETTA

A Limagrain stabil helyet foglal el a szántóföldi növények piacán.

Jelen vagyunk a termelési lánc minden pontján – az új fajták létrehozásától kezdve a kereskedelmi értékesítésig, legyen szó kukoricáról, gabonafélékről, napraforgóról, őszi káposztarepcéről vagy épp fehérjenövényekről.

rolunk uj 2rolunk uj 3

 

 

 

 

 

 

 

A Limagrain Europe aktívan foglalkozik a takarmánynövények és a parkosításhoz használt füvek piaci megismertetésével és értékesítésével is.

Forrás: Internal Estimates – Limagrain Europe 2017/18
(Vállalaton belüli becslések – Limagrain Europe 2017/18)

 

KIVÁLÓ MŰKÖDÉS MINDEN ÜZLETI TERÜLETÜNKÖN

A Limagrain Europe integrált szervezet, minden működési területen szakértői csapatot foglalkoztat, a növénynemesítéstől kezdve a kereskedelmi értékesítésig.

rolunk uj 4

 

KUTATÁS: KIEMELKEDŐ INNOVÁCIÓS KÉPESSÉGEK

Nemzetközi kutatómunkánk eredményének és különleges infrastrukturális hálózatunknak köszönhetően kiemelkedő teljesítőképességű fajták, hibridek tesztelését végezzük világszerte a Limagrain vállalatcsoportnak köszönhetően.

rolunk uj 5

TECHNOLÓGIAI PLATFORMOK FEJLESZTÉSE

  • Új gének és új technológiák azonosítása
  • Nemesítés a genomika segítségével
  • Fenotípus-vizsgálat és környezeti jellemzők felmérése
  • Hatékonyságnövelés

 

 

 

 

 

 

 

 

A VETŐMAGOKRA KONCENTRÁLÓ INNOVÁCIÓ

Az innovációk ötvözik a legjobb genetikát, a magas hozzáadott értéket hordozó vetőmagokat, a vetőmag kezelés sokszínű megoldásait és a gazdálkodási eszközök precizitását.

rolunk uj 6