Open menu
Őszi káposztarepce

Őszi káposztarepce

Repce hibridjeink több különböző tulajdonság kombinációit tartalmazzák. Széleskörű genetikai biztonságot nyújtanak a tenyészidőszak különböző fázisaiban fellépő kockázatok kezelésében és a termés megóvásában. Vetőmagjaink a legújabb kutatási és fejlesztési eredményeket hordozzák magukban. Ezért látjuk el azokat a leghatékonyabb védelmet biztosító vetőmag csávázással.

 

teljes koru vedelem 01

alacsony pergesKipergés ellenállóság

A becők az érés folyamán jobban ellenállnak a fi-zikai hatásoknak. Zárva maradnak és megakadályozzák a magok kipergését abban az esetben is, ha néhány napra fel kell függeszteni az aratást. Mérhető előnyei a nagyobb biztonság, a betakarítás rugalmasabb időzítése, kevesebb betakarítási veszteség.

foma rezisztenciaPoligénes és specifikus (Rlm7) fóma rezisztencia

Mindegyik repce hibridünk rendelkezik poligénes rezisztenciával, amely nagyon jó általános védelmet biztosít a fóma több patotípusával szemben. A specifikus rezisztencia gének közül az Rlm7 biztosítja a leghatásosabb és legtartósabb védelmet.

tuyvTuYV rezisztencia

Mindegyik repce hibridünk rendelkezik poligénes rezisztenciával, amely nagyon jó általános védelmet biztosít a fóma több patotípusával szemben. A specifikus rezisztencia gének közül az Rlm7 biztosítja a leghatásosabb és legtartósabb védelmet.

nflexHatékony nitrogén hasznosítás

Az LG repce hibridek hatékony nitrogén hasznosítása tovább növeli termésbiztonságot. Az N-Flex azt jelenti, hogy a nitrogén felvétel, az asszimiláció és mobilizálás nagyobb hatékonyságának eredményeként – a hagyományos hibridekhez képest - magasabb hozam érhető el velük optimális nitrogén ellátás esetén. Ugyanakkor jobb termésstabilitással rendelkeznek, ezért, ha kedvezőtlen körülmények - például szárazság - esetén kevesebb a felvehető nitrogén mennyisége, kisebb terméscsökkenéssel reagálnak.

clearfieldHerbicid rezisztencia

A Clearfield® technológia egy menetben nyújt hatékony megoldást az egy- és kétszikű gyomnövények ellen a repce kelése után. Az LG Clearfield® hibridjeivel nem kell kompromisszumot kötni a termés rovására.

Az egyedi Clearfield® logó és Clearfield® márkanév a BASF bejegyzett védjegye. ©BASF, 2021. Minden jog fenntartva.

gyokergolyvaGyökérgolyva rezisztencia

Komplex agronómiai módszerek alkalmazásával együtt a rezisztens hibridek vetése jelent hatékony megoldást a savanyú talajokon, vizenyős táblákon előforduló gyökérgolyva kórokozójával szemben.

scenic gold 

Kimagasló védelmet biztosít a csírakorban fellépő Fóma, Alternária, Peronoszpóra és a palántadőlést okozó kórokozóegyüttes ellen (Rhizoctonia, Pythium), ezzel zavartalan kelést és optimális tőszámot biztosít.

A Scenic® Gold a Bayer bejegyzett márkaneve.

Integral pro®

Az első biológiai csávázószer, mely a repce természetes védekező rendszerének serkentésével gombaölő hatást fejt ki. Hatóanyaga - a Bacillus amyloliquefaciens MBI 600- a spóraképződés során olyan anyagokat termel, amelyek védik és biztosítják a további növekedéséhez szükséges forrásokat.

Az Integral® Pro a BASF SE bejegyzett márkaneve

scenic gold 

Szisztémikus - Ciántraniliprol hatóanyag tartalmú - rovarölő csávázószer, amely megvédi a fiatal repce növény hajtásait a kártevők széles körével szemben. Hatásmódjának köszönhetően gyorsan leállítja a kártevők táplálkozását. Védelmet biztosít a Repcebolhák, Káposzta bolhák, Káposztalégy-, és Repcedarázs lárva ellen.

Lumiposa® a DuPont* bejegyzett márkaneve. * DuPont a Corteva cégcsoport tagja.

buteo 

Új, felszívódó rovarölő csávázószer a repce korai kártevői ellen. Hatóanyaga a flupiradifuron (480g/l). Segítségével megvédhető a fiatal repce állomány a növények 3 leveles állapotáig. Csökkenti a korai bolhakártétel (Földibolhák, Káposzta bolha) mértékét. Hatásos a Levéltetvek, Repcedarázs álhernyó kártételével szemben. Nem befolyásolja a házi méhek és más beporzó rovarok tevékenységét.

A BUTEO® start a Bayer bejegyzett márkaneve.

Állomány garancia

Speciális kereskedelmi ajánlat a pénzügyi kockázat csökkentésére. A részéletekért keresse az LG képviselőjét!

A választható csávázószer kombinációk hibridenként eltérőek lehetnek!
A növényvédő szereket és a csávázott vetőmagokat biztonságosan kell felhasználni. Felhasználás előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót. A csávázott vetőmagok vetése, használata során tartsa be a címkén és a termékek engedélyokiratában szereplő előírásokat!