Open menu

PR Cikkeink

milk logo

A magas rostemészthetőségű silókukorica programunk éppen 10 éve indult útjára Magyarországon. Partnereink megismerték miért fontos a silózás pontos időzítése, mi a szilázs készítésre legjobban megfelelő szárazanyag tartalom az LGAN hibridek esetében. Megtapasztalták hibridjeink tejtermelés növelésére gyakorolt hatását.

Folyamatos párbeszédet folytatunk hibridjeink felhasználóival, figyeljük elért eredményeiket és elégedettségüket.

lgan cikk 1

Mivel a magas színvonalú tejtermelést folytató gazdaságokban évek óta megelégedéssel használják az LGAN silókukoricákat, az elmúlt években folyamatosan nőtt ezek értékesítése. Ennek következtében a piac meghatározó hibridjeivé léptek elő.

lgan cikk 2 lgan cikk 3

Néhány évvel ezelőtt bevezetünk egy új módszert, a silókukorica hibridjeink értékelésére. Az LGAN Milk+ segítségével meghatározható egy silókukorica hektáronkénti tejtermelő képessége. A közelmúltban bevezetett, és az új LGAN hibridek kiválasztását nagyban segíti ez az értékelési rendszer.


Az LGAN Milk+ hibridekkel
  • tovább növelhető a megtermelhető hasznos energia,
  • gazdaságosabb a tömegtakarmány előállítás,
  • többlet tejhozam érhető el,
  • javítható a tejtermelés eredményessége

A sokéves kísérleteink pozitív eredményei, illetve hazai termelők üzemi gyakorlata és termelési mutatóik bizonyítják, hogy az LGAN silókukorica garancia a magas tejhozam elérésére! 

lgan cikk 4