Open menu
Szemes kukorica

Szemes kukorica

LGSEEDS - Starcover

Erősebb gyökérzet, hatékonyabb tápanyagfelvétel

A növényt érő stresszhatás kockázatának csökkentése, az erősebb gyökérzet és hatékony tápanyagfelvételhez ajánljuk Starcover növekedés serkentő, természetes alapú vetőmag kondicionáló bevonatot, innovatív vetőmag kezelési technológiát.

LGSEEDS - StarcoverStarcover - Természetes alapú, gyökérnövekedést serkentő vetőmag kezelés

  • Innovatív vetőmagkezelési technológia
  • Két, egymás működését segítő komponens
  • Növény kondicionáló, élettani hatás

A két komponens egyike - AgRho® GSB – egy növényi eredetű molekula, amely részben felolódik és diffundál a magot körülvevő talajrészecskék közé. Katalizálja a növény és a gyökérzetet körülvevő mikroorganizmusok közötti anyagcserét. Serkenti a csírázást, fokozza a gyökér fejlődést.

A másik, komponens egy Bacillus amyloliquefaciens nevű baktérium. Nedvesség hatására gyorsan felszaporodik a növekvő gyökerek körül. A baktériumok fokozzák a gyökérszőrök aktivitását. Ezzel segíti a tápanyagok, különösen a foszfor és vízfelvételét. Serkentik a kikelt növények gyors növekedését.

A kíméletes és gyors vetőmagkezelési folyamat biztosítja a kívánt hatás kifejtését.
A hatóanyagok szükséges dózisának biztosítása érdekében a két komponens felhordása egyszerre történik. Mivel a folyamat gyorsan és szabályozott körülmények között zajlik, a baktériumok nyugalmi állapotban maradnak a mag felületén.

Fokozza a gyökérzet aktivitását, segíti a tápanyagok gyorsabb felvételét.
Erőteljesebb kezdeti gyökérfejlődést biztosít.
Hozzájárul a homogén növényállomány kialakulásához.
Segíti a korai stresszhatások könnyebb átvészelését.

LGSEEDS - Starcover