Open menu
Szemes kukorica

Szemes kukorica

agrility density logo

Bármennyire egy egységként kezeljük a táblát, valójában az eltérő talaj- és domborzati adottságok miatt, nem teljesen homogén. A megfelelő tőszám használata a tábla különböző adottságú részein a termés optimalizálásának egyik legegyszerűbb és egyben legfontosabb eleme.

Hydraneo logo

Rendszeresen vagy egyre gyakrabban kockázatot jelent Önnek a kukorica termesztésben a száraz, aszályos időjárás?

A szárazság hatásainak csökkentése már a termesztés technológia elemeinek összehangolásával és a megfelelő hibrid választással lehetséges.

LGSEEDS - Starcover

Erősebb gyökérzet, hatékonyabb tápanyagfelvétel

Az innovációk ötvözik a legjobb genetikát, a magas hozzáadott értéket hordozó vetőmagokat, a vetőmag kezelés sokszínű megoldásait és a gazdálkodási eszközök precizitását.

Nemzetközi kutatómunkánk eredményének és különleges infrastrukturális hálózatunknak köszönhetően kiemelkedő teljesítőképességű fajták, hibrideket tesztelése zajlik világszerte a Limagrain vállalatcsoportnak köszönhetően.

LGSEEDS - Starcover

Erősebb gyökérzet, hatékonyabb tápanyagfelvétel

A növényt érő stresszhatás kockázatának csökkentése, az erősebb gyökérzet és hatékony tápanyagfelvételhez ajánljuk Starcover növekedés serkentő, természetes alapú vetőmag kondicionáló bevonatot, innovatív vetőmag kezelési technológiát.

Hydraneo logo
Termőhelyre szabott digitális alkalmazás az aszálykezeléshez


A szárazság az európai kukorica vetésterület több, mint 70%-át érinti. Mivel Magyarországon a kukorica termesztés szinte kizárólag öntözés nélkül történik, nagy mértékben ki vagyunk szolgáltatva az időjárás hatásainak és a talajok vízszolgáltató képességének. A száraz évek előfordulása és az aszály, hazánk éghajlatának rendszeresen ismétlődő tulajdonsága.

DIFFERENCIÁLT TŐSZÁMÚ VETÉS EGYSZERŰEN