Open menu
Aktuális

Aktuális

partnertajekoztato

Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink!

Kiemelkedően fontos számunkra a partnereink, munkatársaink, rokonaink és beszállítóink egészségének megőrzése. Ezért a következő intézkedéseket hoztuk, annak érdekében, hogy az Önök és munkavállalóink biztonsága, szolgáltatásaink folytonossága a kialakult helyzet ellenére is biztosított legyen, partnereink kiszolgálását a tőlünk elvárható színvonalon tudjuk végezni.

1. Fokozott higiéniai előírások:

Folyamatos kézmosást és fertőtlenítést írtunk elő kollégáink részére. Felhívtuk a figyelmet a megváltozott köszönési formák használatára (nincs kézfogás és részleges testi kontakt).

2. Szigorított belföldi és külföldi utazások, találkozók:

Megtiltottunk minden belföldi és külföldi utazást. Magánutazások kerülésére hívtuk fel a figyelmet! Egyetlen munkavállalónk sem vehet részt nagyobb rendezvényeket. Az üzlet folytonosságát fenntartó személyes megbeszélések, egyeztetések és találkozók minimalizálását írtuk elő.

3. Adminisztrációs feladatok ellátása – Home Office:

Minden olyan munkakörben dolgozó munkavállaló számára ahol megoldható az otthonról történő munkavégzést rendeltük el, az ehhez szükséges technikai feltételek biztosítottak minden munkavállaló számára. Konferenciabeszélgetésekkel – videotelefonokkal csökkentjük a fertőzés kialakulásának veszélyét, így kerüljük a személyes érintkezést, főként az egy légtérben történő tárgyalási formákat!

4. Irodai nyitva tartás rendje:

Budaörsi irodánk határozatlan ideig zárva tart, de biztosított a cég pénzügyi és adminisztratív folyamatainak zavartalan működése. Kérünk mindenkit, hogy a postai kézbesítés helyett elektronikus úton küldjön irodánkba számlát, dokumentumot.

5. Vetőmagszállítási szabályozások:

Partnerhez érkezéskor kompetens munkatárs telefonon történő tájékoztatását követően van lehetőség rövid, megfelelő távolság tartása melletti egyeztetésre, a szállítmány átadására.
Nagyon fontos, hogy mindenkitől a legnagyobb gondosságot várjuk el ennek a rendkívüli helyzetnek a kezelése céljából. Minden partnerünktől megértést és együttműködést kérünk, előre megköszönve a végtelen türelmet és empátiát.

Kitartást és jó egészséget kívánunk a Limagrain Magyarországi Fióktelep minden munkatársa nevében!

Budapest, 2020. március 17.

Gyarmati Bálint – country manager

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.