Open menu
 1. A garancia érvényesítéséhez szükséges: (a) LG repcevetőmag online utalvány kitöltése, majd (b) a rendelés leadása ugyanazon programidőszakon belül LG vetőmag-forgalmazó felé és végül (c) a vetőmagok megvásárlása 2020. szeptember 15-ig, valamint a vételár megfizetése.
 2. Az állomány garancia további feltétele az 1. pontban írtakon felül egy külön regisztrációs nyilatkozat megküldése 2021. július 20 – 2021. július 31. között a Limagrain Magyarország számára (székhely címére papír alapon, cégszerűen aláírva: Limagrain Central Europe SE Magyarországi Fióktelepe, 2040 Budaörs, Gyár utca 2.) A kitöltendő regisztrációs nyilatkozat nyomtatványt legkésőbb 2021. július 20-ig megküldjük az utalványon szereplő címre.
  A regisztrációs nyilatkozat tartalma:
  • Megrendelő (cég) neve, címe, telefonszáma, email címe, adószáma, számlaszáma
  • Kapcsolattartó neve, üzleti telefonszáma, üzleti email címe
  • Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása
  • Az elvetendő táblák helyrajzi számai, blokk azonosítói, GPS koordinátái oly módon megadva, hogy egyértelműen beazonosíthatóak és felkereshetőek legyenek.
  • A megrendelést igazoló dokumentum másolata árak nélkül és csak az LG repce vetőmagot tartalmazó részek
  • Tervezett vetésidő-intervallum
 3. A garancia csak olyan vetőmagok esetében érvényesíthető, amely vetőmagok üres zsákjai és zsákcímkéi a vásárló rendelkezésére állnak, ezért kérjük ezeket a garancia teljes időszakában szíveskedjenek megőrizni. A vásárlónak mind a zsákokat, mind a címkéket igény esetén be kell mutatnia a Limagrain Magyarország számára.
 4. A vetés tervezett időpontját 5 munkanappal vetés előtt be kell jelenteni és postai úton eljuttatni címünkre: Limagrain CE SE Magyarországi Fióktelepe, 2040 Budaörs, Gyár utca 2.
 5. A regisztrációs nyilatkozat aláírásával a vásárló kifejezett engedélyt ad a Limagrain számára, hogy a vetésnél képviselője vagy megbízott harmadik fél jelen legyen, a vetéssel kapcsolatos adatrögzítést végezzen.
 6. A vetés tényleges napját és a vetés 7. pont szerinti adatait be kell jelenteni a vetés napja után legkésőbb 3 munkanappal a Limagrain Magyarország részére emailben a 4. pontban megadott email címre.
 7. Nyilatkozni kell a vetőágy állapotáról, a vetés minőségéről és a kivetett magszámról.
  A vetési jegyzőkönyvet 2021. július 20-ig megküldjük az utalványon szereplő címre.
 8. A regisztrációs nyilatkozat aláírásával a vásárló a Limagrain Magyarország vagy megbízottja részére kifejezetten engedélyt ad, hogy a vetett területen a vetés illetve állomány bármikor felvételezésre és annak állapota rögzítésre kerüljön a garancia érvényesítésének teljes időszakában.
 9. A garancia érvényesítésének feltétele, hogy amennyiben a Limagrain Magyarország az állományszemle alapján a megtartásra javasolt állományt erősebb bolha vagy/és repcedarázs fertőzés esetén rovarölőszeres permetezését javasolja, ezt el kell végezni és a permetezési napló másolatával igazolni.
 10. A garancia újravetett területen nem érvényesíthető, az ilyen terület az egyéb feltételek megtartása mellett is kizárt a garancia köréből.
 11. A garancia kizárólag a regisztrált repcetábla megsemmisítése esetén jár.
 12. A garanciális igényt legkésőbb 2021. november 15-ig be kell jelenteni a Limagrain részére a 4. pontban lévő email címre.
 13. A garanciával érintett, arra megjelölt repcetáblát megsemmisítés előtt és után is szemlézni kell a Limagrain Magyarország vagy általa megbízott harmadik fél által. Ezt képekkel vagy videóval és ezeken rögzített GPS koordinátákkal regisztrálni kell és el kell küldeni a 4. pontban lévő email címre.
  A kompenzációs jegyzőkönyvet július 20-ig megküldjük az utalványon szereplő címre.
 14. A garanciális igény elfogadása ügyében a Limagrain Magyarország 2021. november 30-ig dönt és erről értesíti a vásárlót.
 15. A garanciális igényre bejelentett terület és a zsákok átváltási száma 3,5.
 16. Kerekítés: a termelő kompenzációra elfogadott teljes területére egyben, a kerekítés szabályai szerint.
 17. A garanciáról a Limagrain Magyarország utalványt állít ki, mely beváltható a Limagrain Magyarországgal szerződött Forgalmazónál a következők szerint (termelő döntésétől függően vagylagosan):
  1. Az előrendelés időszakának függvényében 90.000,- forint zsákonként minőségi pénz-garancia átutalása a termelő által megjelölt számlára (pénz-garancia) vagy
  2. 110.000,- forint/zsák értékű, 2020-2021-as szezon ajánlott végfelhasználói árlista alapján kalkulált kukorica vagy napraforgó LG vetőmag átadása ingyenesen (vetőmag-garancia). Utóbbi esetben bármely a termelő által választott és elérhető LG vetőmag-termékekből a Limagrain Magyarország vagy a Forgalmazó telephelyén.

 

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.